MS Metalsystem present a IFFA 2013

Del 4 al 9 de maig de 2013, a MS METALSYSTEM, S,L. vàrem participar a la fira IFFA a Frankfurt am Main (Alemanya) mostrant la nostra projecció internacional i capacitat d’adaptació de la nostra gamma de productes a demandes i necessitats a nivell mundial. Aquests són alguns dels punts clau de la fira:

La fira de la innovació.
IFFA es la major i més important fira internacional de la indústria càrnia i es el lloc ideal per trobar les últimes tendències i productes pel sector productiu i de comerç de carn.

Aprofiti els beneficis d’una única xarxa.
La presència de tots els líder del mercat, el perfil altament internacional d’expositors i visitants i l’alt nivell de les tecnologies mostrades, fan d’aquesta fira la número u a nivell industrial. Al 2013, uns 960 expositors i més de 60,000 visitants de 142 països van estar presents a IFFA. Tots els sectors clau, producció, carni, venda al detall i serveis en un mateix lloc.

Un nou concepte per noves perspectives.
IFFA 2013 es va llançar amb un nou concepte de situació optimitzat i amb una major àrea d’exposició. Amb un total de 109,000 metres quadrats, aquesta fira líder va marcar un augment del 6% comparat amb l’any anterior, reflectint el dinamisme de la indústria. Tots els proveïdors mundials capdavanters van poder mostrar les seves noves idees per les diferents fases de la cadena de producció. El resultat: un esdeveniment més clar, més transparent i més orientat al visitant.

Font: IFFA