MS Metalsystem present a la Foodtech Barcelona 2018

Del 8 a l’11 de maig, MS Metalsystem presenta les seves novetats a la Fira Foodtech Barcelona . Agrairem la seva visita al nostre estand 231, pavelló 4.

Especialment dissenyats i fabricats per la indústria alimentaria, els nostres productes es caracteritzen per ser de gran qualitat, robustesa i fiabilitat. Estarem encantats de mostrar-los les nostres solucions per la càrrega – descàrrega de mercaderies: molls de càrrega, taules elevadores, portes ràpides i voltejador de palets.

Els convidem a veure el vídeo del nou sistema de moll de càrrega isotèrmic INDOCK que permet obrir les portes del camió a l’interior del seu magatzem. Aquest sistema aporta el màxim aïllament, ajuda a mantenir la cadena de fred, millora l’estalvi energètic i garanteix el control higiènic gràcies a que la manipulació es fa sempre a l’interior de les seves instal·lacions.

 
A continuació els mostrem el funcionament de la porta ràpida SPEEDSYSTEM d’obertura lateral. Adequada per un ús intensiu, obertura i tancament automàtics, ideal per alliberar obstacles existents en el seu recorregut, com transportadors aeris o conductes elevats. Elevada velocitat d’obertura, 4 m/seg, que minimitza el risc de col·lisió. A l’obrir, allibera tota l’alçada de pas de forma immediata, el que permet optimitzar al màxim el flux de trànsit. Maximitza el nivell d’higiene, ja que la part inferior no està en contacte amb el terra. Elevat aïllament tèrmic, d’humitat, de pols i sonor.